Everblock is zich bewust van de impact van de vervuiling op onze planeet .                        Als bedrijf en als persoon hebben we een verplichting om te minderen , te sorteren en      te recycleren .
Het is onze taak om mee te denken aan innovatieve oplossingen voor een beter milieu .    We dragen al een groot stuk bij door het hergebruiken ,beperkt materiaalverbruik en aan een minimum aan transportkosten .
Het gaat evenveel om hergebruiken als om recycleren ...
Er is geen enkel ander systeem dat een product de mogelijkheid geeft om voor zoveel verschillende toepassingen te zorgen , zoals Everblock . 
Niet zoals het bij gebruikte klassieke meubelen het geval is en deze simpel weg worden weggegooid na gebruik , is het met Everblocks mogelijk om deze meermaals en eindeloos te herbruiken , te hervormen en compact te transporteren naar andere plaatsen .
Dit betekent dat minder materiaal moet worden gebruikt , energiebesparend is omdat nieuw materiaal niet moet worden hervormd, aangepast en dus ook niet moet worden gerecycleerd  waardoor het ook niet in de natuur beland .
Stel u een blok voor die kan gebruikt worden voor honderden toepassingen en die dus nooit zal moeten weggooien .... dat is Everblock .
Het Polypropyleen materiaal  van Everblock is volledig recycleerbaar , doch hopen wij dat jullie deze nooit zullen moeten recycleren .
Everblock kan ook gefabriceerd worden van 100 % gerecycleerd materiaal .                  Onlangs hebben we gerecycleerd materiaal gebruikt voor de zwarte blokken , maar blijven we blijven continue op zoek naar betrouwbaar gerecycleerd plastiek dat consistent genoeg is om te gebruiken voor onze andere kleuren die we aanbieden .
Het is onze missie om 100 % gerecycleerd materiaal te vinden dat we in de toekomst kunnen gebruiken .

    "  Droom - Bouw - Herhaal "
Back to Top